HomePomáhajme si navzájom

Ruvirex

RUVIREX je komplexná ochrana zdravia, resp. systém trvalo čistého prostredia založený na prípravkoch na čisto prírodnej báze a látkach.   V

AG filter s.r.o.
BEZCOVIDU
„Pomáhajme si navzájom“ – ponuka prenájmu priestorov

RUVIREX je komplexná ochrana zdravia, resp. systém trvalo čistého prostredia založený na prípravkoch na čisto prírodnej báze a látkach.

 

Výrobky a služby

 

RUVIREX AIR je prostriedok a služba pre trvalú prírodnú dezinfekciu priestorov pôsobiaci cez klimatizačné a vzduchotechnické zariadenia. _RUVIREX AIR kontinuálne dezinfikuje samotnú klimatizačnú a vzduchotechnickú jednotku, ako aj vzduch, ktorý ňou prechádza.___

 

_Po aplikácii sa na dvere osadí QR kód. Po nasnímaní kódu pomocou telefonu zákazník zistí či je alebo nie je priestor zabezpečený.

Reálny príklad je na stránke https://ruvirex.com/air/. jedná sa o hotel GATE ONE v Bratislave kde sme aplikáciu urobili v celom hotely.

Aplikácia bude schopná po zadaní čísla pracovníka RUVZ zobraziť či prevádzka bola trvale zabezpečená a zobrazia sa jej  všetky dezinfekcie v ktorých časoch boli. Celý systém je urobený tak aby bol zabezpečená reálna kontrola priestoru.___

 

_Predaj – už v predaji na základe individuálnych kalkulácii_

 

RUVIREX SAFE  je aktívny animikrobiálny prostriedok s dermále testovaný, ktorý sa používaná rúška a oblečenie. Jedná sa teda o dezinfekciu na oblečenie, ktorá ničí baktérie, a iné mikroorganizmy. Je teda ideálnym prostriedkom pre všetky druhy oblečenia, či už pre uteráky, športové oblečenie, postelné prádlo, detské pyžamá aj spodné prádlo. Vďaka čisto prírodnému zloženiu, bez alkoholu a chlóru, nedráždi pokožku, nezanecháva fľaky a vďaka extraktom eukalyptu je oblečenie nie len dezinfikované, ale aj príjemné svieže. RUVIREX SAFE nie je dezinfekcia RUVIREX SAFE je aktívna ochrana lebo sú tu aktívne ióny

Ag+ a Cu+. RUVIREX SAFE vytvára aktívny plášť pre človeka v

hocijakom prostredí

 

Predaj – od 2.11.2020 cez e-shop

 

RUVIREX GÉL je hydratačný gél s antimikrobiálnymi účinkami bez alkoholu s eukalyptovým olejom. Vhodný pre denné použitie. Je bezpečný, netoxický, nedráždi sliznicu, bez voľných radikálov a nedráždi oči. Dermatologicky testovaný. Účinnoasť až 12hodín.

Viac na stránke https://ruvirex.com/gel/

 

Predaj – od 2.11.2020 cez e-shop

 

RUVIREX CONTACT slúži na dezinfekciu povrchov. Jedná sa o najnovší typ bezchlórovej a bezalkoholovej dezinfekcie, ktorá ničí baktérie, vírusy, plesne, kvasinky a zanecháva povrchy dlhodobo chránené proti mikroorganizmom. Cieľom je vytvárať bezpečnú dezinfekciu povrchov, bezchlórové životné prostredie a znižovať mikrobiologické zaťaženie priestorov cestou šetrnou ku životnému prostrediu a samozrejme k zvieratám a ľuďom, vďaka kompletne prírodnému zloženiu. Vyrobok pre profesionálne použitie, Profi výrobok na dotyk bez obáv. Môže prísť do kontaktu s potravinami.

 

Predaj – od 1.2.2021 cez e-shop

 

RUVIREX FRIDGE je dezinfekcia chladničiek, ktorá je rovnako ako ostatné výrobky na prírodnej báze. Rýchlo a hygienicky ochráni všetky typy chladničiek a mrazničiek pred baktériami a plesňami.

Zanecháva ich bez zápachu, či baktérii, jednoducho hygienicky čisté a dezinfikované ako z výroby.

 

Predaj – od 4.1.2021 cez e-shop

 

RUVIREX CAR  je kvalitný prírodný prípravok, ktorý šetrne dezinfikuje systém vetrania a klimatizácie v aute rovnako ako RUVIREX AIR vo vnútornom prostredí. Vďaka svojmu zloženiu odstraňuje aj nepríjemné pachy a tak zanecháva vo Vašom aute príjemnú vôňu a dezinfikovaný vzduch po dobu 1 – 3 mesiace.

 

Predaj – od 1.2.2021 cez aplikáciu služba

 

RUVIREX HOME je dezinfekcia domácnosti. Jedná o prostriedok, ktorý spoľahlivo dezinfikuje celú domácnosť. Je vhodný na všetky druhy povrchov, či sa už na drevený nábytok alebo na kuchynskú linku a tiež na toaletu. Zaručene zlikviduje všetky baktérie a iné mikroorganizmy hneď po prvom použití a navyše príjemne vonia.

Vďaka svojmu prírodnému zloženiu, nie je potreba používať pri čistení rukavice, je šetrný k pokožke. Dermatologicky testovaný.

 

Predaj – od 1.2.2021 cez e-shop

 

RUVIREX SHOES prostriedok s antimikrobiálnymi účinkami pre obuv a nohy. Odstraňuje mikróby, baktérie, pliesne a iné mikroorganizmy, které spôsobujú zápach a ochorenia kože nôh. Odstraňuje z obuvy mimo iné aj patogeny, ktoré spôsobujú pliesne, bradavice, mykózy tzv. atletická noha.

 

Predaj – od 5.4.2021 cez e-shop

 

RUVIREX DEO je deodorant výnimočný svojím zložením aj

vlastnosťami: 24h spoľahlivá ochrana, žiadne hliníkové soli, žiadne upchávanie pórov, len jemná vôňa a zloženie, ktoré zachováva prirodzenú funkciu pokožky.

 

Predaj – od 5.4.2021 cez e-shop

 

RUVIREX STORE slúži k uskladneniu ovocia a zeleniny, tak aby ostalo svieže, bez hniloby a pliesní. Vďaka prírodnému zloženiu sa nemusíte obávať, že by ovocie a zelenina stratili svoje vitamíny a chuť ako pri postreku chemickými prostriedkami. Produkty ostanú zdravé a bez náznaku hnilosti a čiernych bodiek dlhú dobu a pred konzumáciou nie je potrebné náročné vyčistenie.

 

Predaj – od 5.4.2021 cez e-shop

 

A ešte raz k RUVIREX AIR

 

RUVIREX AIR ako „prírodný ochranný systém zdravia“, ktorý je UNIKÁTNYM systémom dezinfekcie priestoru pomocou už existujúcich klimatizačných a vzduchotechnických jednotiek. Dezinfekcia funguje na čisto prírodnej báze a základom sú iónové častice striebra (Ag+) a medi (Cu+).

 

UNIKÁTNE VLASTNOSTI SYSTÉMU:

 

* DEZINFEKCIA VYROBENÁ LEN Z PRÍRODNÝCH LÁTOK

* JEDINÁ NA SVETE S TAKÝMTO PATENTOVANÝM ZLOŽENÍM

* SYSTÉM S VIAC AKO 2000 ROKMI POTVRDENÝMI VÝSLEDKAMI ÚČINNOSTI

* NEOBSAHUJE ALKOHOL, CHLÓR A PEROXID VODÍKA

* PRVÝ SYSTÉM S EVIDOVANOU APLIKÁCIOU

* DEZINFEKCIA BEZ ŠKODLIVÝCH ÚČINKOV NA ČLOVEKA

 

Aktuálne zrealizované a odskúšané:

 

Lucerna Praha – koncert 900 ľudí bez rúšok v septembri 2020, nik nakazený.

 

https://musicbar.cz/cs/novinky/hygienicka-a-bezpecnostni-opatreni-v-lucerna-music-baru/