HomePomáhajme si navzájom

BEZCOVIDU

POMÁHAME PODNIKATEĽOM ZVLÁDNUŤ PANDÉMIU PONÚKAME ZDROJ ČISTÉHO VZDUCHU A POVRCHOV! Predstavujeme Vám účinný likvidátor všetkých vírusov vrátane SARS

Ruvirex
AG filter s.r.o.
„Pomáhajme si navzájom“ – ponuka prenájmu priestorov

POMÁHAME PODNIKATEĽOM ZVLÁDNUŤ PANDÉMIU
PONÚKAME ZDROJ ČISTÉHO VZDUCHU A POVRCHOV!
Predstavujeme Vám účinný likvidátor všetkých vírusov vrátane SARS -Cov-2: AirClean s patentovanou U.S.technológiou ACTIVEPURE ®
ActivePure je certifikovaná environmentálna technológia z USA, ktorá sa aktívne zameriava na kontaminanty nielen vo vzduchu, ale čo je mimoriadne dôležité – aj na povrchoch, čím účinne likviduje koronavírusy. Medzinárodný test účinnosti eliminácie koronavírusu a vizualizácia technológie účinnej dekontaminácie SARS-COV-2 nájdete na: www.bezcovidu.sk.
Výsledky testov v uzavretých priestoroch: redukcia až 99,98% koronavírusu SARS-CoV-2 už v prvých 24-hodinách používania!
AKCIA: 99,-Eur mesačne
na prenájom prístroja s účinnosťou na 200 m2
+ komplexný servis zdarma
Túto ponuku určite privítajú majitelia firiem s open-office, kaviarní, reštaurácii, zdravotníckych zariadení, fitnes centier, športovísk, služieb, majitelia rodinných firiem.
V podstate platí: Ak je v miestnosti vzduch dekontaminovaný vírus SARS-CoV-2, potom sú chránení nielen zamestnanci, ale aj klienti vstupujúci do vnútorných priestorov.
Priestory chránené technológiou ACTIVEPURE ® by mohli byť bez problémov otvorené!
IBC – Iniciatíva BezCovidu má zastúpenie k predaju unikátnej čističky AirClean v SR a ČR – www.bezcovidu.sk
Cenová ponuka s DPH:
AirClean 1 – malá čistička na 80 m2 už za 1.500,- Eur s DPH
AirClean 2 – veľká čistička na 200 m2 už za 2.900,- Eur s DPH
Informácie: +421 903 316 093, ceo@bezcovidu.sk

 

Staršie